Oldalak

2012. október 28., vasárnap

Bejegyzések A.A. naplójából - 23



(Patyi Dóra fényképe)

– Ezt nekem kellett volna mondanom – forgatom a szemem.
Holly már az udvar másik feléről integet.
– Számít az?
Most egészen más, mint a kórházban. A hangja és a tekintete nem tompa, teljesen józan. Ettől csak még görcsösebb a viselkedésem.
– Találkoztam a bátyáddal.
– Említette.
– Te viszont őt soha.
– Nem hiszem, hogy annyira jól ismerjük egymást.
– Nem. Tényleg nem. – Megrémiszt az ingerült válasz, de túlságosan is a hatása alatt vagyok, nem mozdulok. Sokáig állunk némán. Becsöngetnek az első órára, lassan kiürül az udvar.
– És mit gondolsz róla?
– Kiről?
– Noah-ról.
Mit gondolok róla? Először is, hogy ijesztő. Felettébb alvilági kinézete van, főleg azzal az újdonsült tetoválással. A hangja a kövön csikorgó féméhez hasonló, a személyisége pedig lehengerlően pimasz.
– Kedvesnek tűnik…
Zen felnevet, először a beszélgetésünk alatt. Ettől mintha felengedne valami a mellkasomban.
– Ilyen rémült arckifejezés mellett nehezemre esik elhinni, hogy tényleg ezt gondolod. – Mielőtt ellenkezhetnék, folytatja: – Nehéz eset, épp, mint az öccse.
– Haragszol rá?
Attól, hogy számomra ellenszenves a srác, még ugyanúgy Zen testvére marad.
– Próbálok megbocsátani neki.
Egy tanár int az első emeli ablakból, hogy hagyjuk el az udvart. Zen szó nélkül elindul, majd egy kanyarban elbúcsúzik, és a gyengélkedő felé megy tovább.
A nap folyamán egyetlen szót sem fogtam fel a tananyagból.

4 megjegyzés:

  1. Szia Bells!
    Örültem az új résznek, hiszen már vártam. Még mindig nem ismerem a szereplőidet, és most már egyre homályosabb előttem a karaktervezetés is. Eddig értettem a főszereplőnk és Zen viszonyát, azonban most egy kicsit elúszik előttem. Bár nagyon nehéz ilyen rövid részekből ítélkezni. Várom a következőt, hogy még mélyebbre ássam magam ebbe a kis történetbe ^^
    Nem gondolkodtál azon, hogy egy light regényt indíts - mondjuk az én kedvemért? Nem mintha egoista lennék, csak érdekelne tőled egy nagyobb lélegzetvételű mű is... Számíts rá, hogy ezt minden harmadik kommentemben el fogom mondani. A végén annyira rám unsz, hogy tényleg belevágsz egybe! ;D
    Love.Ella.Fisher

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ella! :)
      Bevallom, félve álltam neki most ennek a résznek is, mert egy kicsit én is kiestem a hangulatából, de remélem hamar visszatalálok, hogy még folytathassam, mert már engem is érdekel a vége ;)
      A regénnyel kapcsolatban: elég sok ötletem lenne, de őszintén... félek belevágni.:D Még a megkezdetteket se tudom folytatni, úgy meg nem akarok belekezdeni egybe, hogy aztán elakadjak... :)
      Azért még meggondolom, és mindenképp szólok neked.:)
      Köszönöm, hogy itt voltál!
      B.

      Törlés
    2. Ha az jelent valamit, én támogatnálak a regényben! Szívesen építenék design-t /nem mintha különösebb érzékem lenne hozzá, de tudom használni a photoshop-ot, ha ez jelent valamit xDD/.
      Igyekeznék kommentelni is mindig, szóval...
      Várom a jelentkezésedet! ;)
      Love.Ella.Fisher

      Törlés
  2. Persze, hogy jelent :) Nagyon örülnék neki, és ha úgy döntök, hogy belekezdek valamibe, számítok rád.
    Az eddigi munkáid pedig, amiket láttam, már így is meggyőztek, hogyha designról van szó, érdemes téged megkérni.:)
    Köszi.
    b.

    VálaszTörlés