Oldalak

2013. augusztus 11., vasárnap

Bejegyzések A.A. naplójából - 3517:00

Az ágyamban ébredek. Nem emlékszem az utóbbi órákra, de halványan dereng egy kellemes illat. Az első, ami feltűnik, hogy elmúltak a fájdalmaim, immáron csupán kábult köd borítja a világot. Mintha újra Scarlett lakásán lennék. Kivéve, hogy most egyedül vagyok.
Percekig tart, míg megtalálom az egyensúlyom az ágyból kikelve. A karomon belilult tűnyomokat vélek felfedezni. Az injekció megmagyarázná a bódulatot. Valamilyen nyugtató, vagy fájdalomcsillapító viccelődik az agyammal.
Alakokat látok elsuhanni a falon. Követem őket a szememmel, de aztán elfelejtem, hogy egyáltalán léteznek, és az óra gyönyörű ketyegése tereli magára a figyelmem. Sosem hallottam még ilyennek.
Egy szú kaparászása vet véget a tökéletes harmóniának. Bosszankodva méregetem a fapolcot. A francba, hogy mindig van valami, ami bezavar!
Halk ajtónyitódás, Zen lopakodik be. Egy pillanatra értetlenül bámulja az ágyat, aztán észrevesz a szoba másik sarkában. Kedvesen elmosolyodik. A szívem megtelik melegséggel.
– Kedves vagy. – Alig fogom fel, mennyire ostobán is hangzik ez. Később valószínűleg a falba verem majd a fejem emiatt, de most teljesen természetesnek tűnik, hogy közlöm a nyilvánvalót. – Te nem vagy álmos? Mert én kivagyok – vihogok fel, majd a számra tapasztom a kezem zavaromban.
– Feküdj le nyugodtan! – vezet az ágyhoz Zen elnéző mosollyal az arcán.
– Nem hiszem, hogy el tudok aludni. Az a rohadt szú nincs tekintettel rám!
Zen felnevet, majd lassan lefektet. A szú már rég elhallgatott, de az én fejemben még ott mocorog.
– Ne menj el! – ragadom meg a fiú karját, mikor indulni készül. – A fenébe is, ne hagyj egyedül!
– Mondták már neked, hogy sokkal csúnyábban beszélsz, mikor be vagy gyógyszerezve?
– Még nem fordult elő – horkantok fel. Alig bírom visszafogni a hahotámat. Zen nem is próbálkozik. Úgy nevet, ahogy még sosem láttam. Tele vidámsággal, életkedvvel. Elbűvöl vele.
– Megcsókolnál? – Elnémul. Nagy szemeket mereszt rám.
– Audrey, nem vagy magadnál!
– Szóval nem tartasz vonzónak? Rendben… Megértem.
– Fogd be! – szakít félbe. Felforr a vérem a tekintetétől. Összébb húzom magam a hirtelen a testemen végighullámzó energialöketektől. – Meg foglak csókolni, de addig nem, míg nem vagy ura önmagadnak.  
A fejem a párnára hanyatlik, arcomat elégedett mosoly önti el.
– Ígéred?

– Esküszöm. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése